BLOGI, TUOTETESTIT JA -VINKIT

Osprey Aether 65 -rinkan testi

Haimme Facebookissa 365-klubin jäseniä testaajaksi Ospreyn uusille rinkkamalleille. Monista innokkaista hakijoista Arto valikoitui yhdeksi neljästä testaajasta. Hän testasi rinkkaa noin kuukauden ajan ja tässä on hänen loppuraporttinsa muuttamattomana. Katso myös Iljan raportti suuremmasta 85-litraisesta rinkasta »

Morjesta päivää täältä Pirkanmaalta.

Testirinkkana oli Osprey Aether 65 ja testaajana Rajalan Arto, 51 v. nuorimies 🙂

osprey aether

Erilaisista rinkoistahan minulla ei ole paljoakaan kokemusta. Vuonna -89 kannoin sissikomppaniassa vuoden armeijan rinkkaa ja nykyinen North Ice ext 6500 on ollut vajaan kymmenen vuotta vähäisessä käytössä. Pikkureppuja löytyy lisäksi päiväreissuihin. Muuten kyllä miehelläkin tavarat ehjinä säilyy, sissireppu vuodelta -89 ja Suuri Seikkailu reppu -02, joita muuten jaettiin puhelinliittymien kylkiäisenä silloin hulluina vuosina.

rinkat

Sitä on tullut oltua vähän semmoinen ”sitku ihminen”. Rupean retkeilemään enemmän “sitten kun” talli on valmis, ”sitten kun” talo on remontoitu, ”sitten kun” selkä on leikattu ym.

Viime aikaisten tapahtumien vuoksi sitä on tullut ajateltua, että jos sitä “sitku aikaa” ei tulekaan, joten parempi alkaa toimiin ja nauttia retkeilystä.

Paketin haettuani postista, ajattelin, että tuliko pelkkä pahvilaatikko, kun oli niin kevyt. Rinkkahan ei paina kuin 2,25 kg.

osprey aether 65

osprey aether 65

Tuote näyttää kyllä erittäin laadukkaalta. Se on hyvin tehty ja hyvistä materiaaleista. Vaikuttaisi hyvin likaa hylkivältä ja helposti puhdistettavalta.

Rinkka oli helposti säädettävissä ja tuntui tosi hyvältä selkään, ei puristanut eikä hiertänyt. Olkavyöt ja lantiovyö ovat todella hyvän tuntuiset.

Hihnoja on vähintäänkin riittävästi, samaten erilaisia kiinnityspisteitä. Lukot napsahtelivat jämäkästi kiinni ja auki. Taskut ovat isot ja iso vesipullo ja termari mahtui hienosti molemmille puolille.

Tavaroihin pääsee rinkassa käsiksi ylhäältä, keskeltä ja alhaalta. Vetoketjuissa on hyvät lenkit. Sadesuojakin löytyy.

rinkan sadesuoja rinkka ilman sadesuojaa

osprey aether rinkan selkämys

rinkka retkellä

Testailin rinkkaa päiväreissuilla erilaisilla tarvikemäärillä ja painoilla kävellen, sauvakävelyllä ja kerran polkupyörällä. Rinkka on toiminut todella hyvin ja ilmanvaihtokin on oikein hyvä, ei ole hiostanut yhtään selästä, vaikka muuten hiki tulikin.

En tämän lyhyen testijakson aikana löytänyt moitittavaa, pelkästään kiitettävää.

Odotettavissa on paljon reissaamista rinkan kanssa, lyhyitä ja pidempiä reissuja. Kilpailua vain tulee siitä, kuka sen saa käyttöön, kun tytärkin jo varaili 🙂

Mukavaa ja retkeilyn täyteistä loppuvuotta kaikille!

osprey aether 65 rinkka
Osta verkkokaupasta »
KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja