BLOGI, VINKIT ULKOILIJALLE

TOP 3 asiaa koulurepun valinnassa

Koulujen alku lähestyy nopeampaa vauhtia kuin osaisi kuvitella, joten mieleen tulee taas ajankohtaisia kysymyksiä; Mikä on repputilanteeni? Mistä saisin käytännöllisen ja hienon repun? Reppu on käytössä melkein jokaisena koulupäivänä koko vuoden ajan, joten on tärkeää, että reppu on kestävä ja mieluisa itselleni.

Pohdinnan jälkeen päädyin Fjällrävenin Rucksack No. 21:teen (Medium). Kyseessä on klassista Fjällrävenin tyyliä, jossa on päältä avattava päälokero ja aukossa niin sanottu lumilukko. Reppua hankkiessani juuri Fjällräven Rucksack No. 21 täytti kaikki toiveeni repun ominaisuuksista, ja sen vuoksi juuri tämä reppu oli täydellinen minulle.

Partioaitan kattavasta ja laadukkaasta koulureppuvalikoimasta löydät varmasti sinulle sopivan repun! Katso koulureppuvalikoima »

Seuraavana asioita, jotka olivat tärkeitä reppua hankkiessani.

1. Istuvuus

Etsiessäni sopivaa reppua itselleni, heti ensimmäisenä tuli mieleeni repun istuvuus. Reppu on yksi tärkeimmistä työkaluista kouluvuoden aikana, jolloin se saattaa olla selässäni useita tunteja päivässä. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että reppu on hyväntuntuinen selässä. Erilaisissa tilanteissa, kuten kiireessä, repun hihnoja pitää päästä säätämään helposti, jotta reppu istuu selässä esimerkiksi juostessa. Nämä kaikki ominaisuudet toteutuivat valitsemassani repussa.

Koulureppu

2. Käytännöllisyys

Olen lukiota käyvä nuori. Nykyään teemme koulussa suuren osan erilaisista tehtävistä tietokoneella, joten on tärkeää, että repustani löytyy tietokoneelle erillinen tasku. Repun pohjan tulee olla pehmustettu, jotta läppäri ei saa kovia osumia reppua käyttäessä.
Lukiossa kuitenkin käytetään vielä kirjoja tietokoneen ohella, joten tilaa piti löytyä myös kirjoille. Medium-koko (20 litraa) on koulurepuksi juuri sopivan kokoinen. Tämä koko on täydellinen läppärille ja kirjoille. Tilaa jää vielä hyvin esimerkiksi eväille ja vesipullolle.

Koulureppu tasku läppärille

3. Ulkonäkö

Reppua hankkiessa ei voi myöskään kiistää sitä, että on mukavampi kulkea reppu selässä, joka miellyttää omaa silmää. Heti astuessani Partioaittaan ja kulkiessani reppuhyllylle, tämä yksilö sai pääni kääntymään. Sen olemus ja klassinen ulkonäkö tekivät minuun vaikutuksen. Tutkiessani reppua huomasin siitä erilaisia yksityiskohtia, kuten nahkaiset hihnat ja Fjällrävenin merkin. Repusta löytyy todella monia värivaihtoehtoja, vihreästä hiekanväriseen, mutta itse päädyin mustaan sen käytännöllisyyden vuoksi.

Vintage-tyylinen koulureppu

Hankkimani reppu on juuri täydellinen koulurepuksi. Siitä löytyy kaikki tarvitsemani ominaisuudet ja mikä parasta, tämän lisäksi repun ulkonäkö on silmiä hivelevä ja särmä. Voin suositella Fjällräven Rucksack No. 21 -reppua jokaiselle, sukupuolesta tai iästä riippumatta.

Tsemppiä kouluvuoteen kaikille!

Kourepussa tulee olla tilaa niin läppärille, kirjoille kuin eväille

Lumilukko eli nyörillä kiristettävä pussimainen kangaspala

Fjällräven Rucksack

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja