BLOGI, OUTDOOR-URHEILU

Yhteislenkillä Salomon polkujuoksuillassa

Yrjönkadun myymälässä järjestettiin Salomon-polkujuoksuilta torstaina 23.4.2015. Paikalla oli Helsinki Trailrunning Clubin aktiivit, Tuomas Sovijärvi ja Janne Hietala, jotka jakoivat vinkkejä polkujuoksuun sekä varusteisiin liittyen.

Saavuin paikalle hyvissä ajoin ja muitakin vieraita alkoi saapua jo puoli kuuden jälkeen. Tarjolla oli Clif Bar – eväspatukoita ja Coco Hydro – nesteytysjuomaa, joita on tulossa myös Partioaitan valikoimaan. Etenkin Clif Barit saivat kehuja osallistujilta ja innolla odotankin, että näitä klassikkopatukoita saa ostettua Suomesta!

 Clif Bar ja Coco Hydro maistiaisia
Clif Bar ja Coco Hydro maistiaisia oli tarjolla ennen ja jälkeen lenkkiä

Kuuden aikaan paikalla oli jo parikymmentä innokasta juoksijaa. Myymäläpäällikkö Jeren alustuksen jälkeen vetovastuu siirtyi Helsinki Trail Running Clubin Tuomakselle ja Jannelle, jotka kertoivat tulevasta reitistä ja ohjasivat jouksuryhmät Salomonin telttaan testikenkiä ja sykemittareita sovittamaan. Juoksijat saivat kokeilla testilenkillä Salomonin tämän kevään uutuusmalleja sekä Suunnon Ambit –rannetietokoneita.

Yhteislenkille lähdimme kahdessa noin kymmenen juoksijan ryhmässä, joista nopeamman mukaan liityin itse. Jannen johdolla juoksimme mukavan kaupunkilenkin, jossa maasto vaihteli asfaltista hiekkatiehen ja kallioista nurmikkoon. Mukaan mahtui muutama mäki ja parit rappusetkin. Juoksuvauhti oli mukavan rentoa, ja vaihtelevan reitin ansiosta kovin pitkiä tasaisia pätkiä ei reitillä ollut. Hauska yksityiskohta lenkkiin tuli, kun matkalla vastaan juoksi eräälle ryhmäläisellemme tuttu juoksija. Hän liittyi iloiseen joukkoomme ja loppumatkasta porukkamme oli yhtä henkilöä vahvempi!

Laaja valikoima testikenkiä Salomonilta
Juoksijat saivat kokeilla lenkillä Salomonin testikenkiä ja Suunnon rannetietokoneita 

Reitti kulki Helsingin niemen ympäri ja auringon paistaessa juoksufiilis oli korkealla koko porukalla. Pitkin lenkkiä juttelimme useiden juoksijoiden kanssa harrastuksesta ja välineistä. Mukava kuulla erilaisia kokemuksia lenkkipoluilta eri tasoisilta juoksijoilta. Todennäköisesti myös tapaan useammankin juoksijan tulevan kesän kilpailuissa, kuten Bodom Traililla ja NUTS Karhunkierroksella.

 Iloisia juoksijoita Kaivopuistossa
Iloisia juoksijoita Kaivopuistossa

Noin 45 minuutin juoksun jälkeen saavuimme takaisin Partioaitan myymälään, missä ajatuksia ja kokemuksia vaihdettiin jälleen eväitä nauttien. Menneen kauden kokemuksia ja etenkin tulevan kesän polkuseikkailuita fiilistellessä sai taas huomata kuinka mukava tapa tavata uusia ihmisiä yhteiset juoksulenkit ovat. Partioaitan puolesta oli polkujuoksuiltaan osallistuville myös hyviä tuotetarjouksia, joita useat juoksijat käyttivät hyväksi. Varsinkin Hydrapakin Softflaskit tuntuivat kiinnostavan samoin kuin Salomonin ja Suunnon uutuustuotteet. 

Juoksijoita Kaivopuistossa
Juoksijoita aurinkoisessa KaivopuistossaKOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


0 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Outdoor-urheilu"
Tilaa ilmoitukset uusista blogeista!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tuoreita uutisia! Anna sähköpostiosoitteesi alla. Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen ja evästeet.