BLOGI, RETKEILY

365 Klubin retki Teijossa kauniissa kevätsäässä

Teijossa ulkoiltiin viikonloppuna 8.-9.4. Retkeilyn alkeiden merkeissä. Lauantaina ja sunnuntaina klubilaiset saivat oppeja ja vinkkejä ulkoiluharrastuksen aloittamiseen Klubin vaellusoppaan Teemu Suomisen johdolla Mathildedalin ympäristössä.

Alkuviikosta pahaksi lupailtu sää loisti poissaolollaan kun sekä lauantaina, että sunnuntaina aurinko paisteli välillä sumuisessa keväisessä Teijon kansallispuistossa klubilaisten nauttiessa hyvästä seurasta ja kauniista luonnosta informatiivisen retken ajan. Päiväretkien aikana kierrettiin noin kuusikilometrinen Mathildanjärven kierros ja matkan varrella käytiin läpi onnistuneen retkeilyn perusasioita aina etukäteisvalmisteluista varusteisiin ja yöpymisestä ruoanlaittoon.

Retken päätteeksi opeteltiin vielä tulentekemisen taitoa ja keiteltiin nokipannukahvit kauniilla Roosinniemen laavulla. Niin se vain on, että aika ei koskaan mene hukkaan metsässä, aina kannattaa lähteä!

Katso kuvat Teijon retkeltä alempana sivua.

Osallistu klubiretkille!

Tervetuloa mukaan tuleville retkille! Teemu Suomisen johdolla retkeillään niin lyhyitä päiväretkiä kuin pidempiä vaelluksiakin.

Retkelle voivat liittyä kaikki 365 Klubin jäsenet. Jos et vielä kuulu klubiin, voit liittyä siihen ilmaiseksi sivuillamme! Liity 365 Klubiin.

Päiväretki Seitsemisen kansallispuistoon Viikonloppuretki Repoveden kansallispuistoon Viikonloppuvaellus Teijon kansallispuistoon

Katso kaikki retket ja kurssit »

Kuvia Teijon päiväretkeltä

Teijon kansallispuisto ja kaunis aurinkoinen kevätpäivä

Sumuinen järvi Teijon kansallispuisto

Retkeilyn alkeet -kurssi Teijon kansallispuistossa

Sisilisko pitkospuilla Teiion kansallispuistossa

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 48 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Retkeily"