Tulevan vaellukseni ensimmäinen keittiövaakapunnitussessio vaikutti yllättävän lupaavalta. Viime kesän Camino-reppuni painoi noin 5,5 kg ilman eväitä, vettä ja päällä olevia vaatteita. Nyt on tarkoitus päivittää varustearsenaalia astetta hard corempaan, joka tarkoittaa samalla lisää painoa. Yhteispaino koko tavarakasalle oli karvan päälle 8 kg, painossa ei ole siis mukana vesi eikä eväät.

Tästä määrästä kun vähentää päällä olevat vaellusvaatteet, niin repun yhteispainoksi jää alle 6 kg. Puolitoista kiloa napsahti pelkästään vaelluskenkiin ja sauvoihin. Nyt alkaa sitten loppuhiominen ja grammanviilaus: jätänkö katkolahjehousujen viimeisen lahjepätkän pois ja säästän 64 g, liner-makuupussin suojapussi 15 g saa jäädä kotiin – linerin voi tunkea makuupussin suojapussiin, kenkävahasta hammastahnasta ja saippuasta voi osan ottaa purtilosta pois. Otanko opaskirjan lisäksi jonkun kirjan mukaan, onko se 250 g arvoista?

Jokainen kilo ja grammat siihen päälle on itse kannettava selässä, se on minun tapani vaeltaa. Niin kauan kuin polvet pihisee ja lonkat lonksuu niin olen yhtä reppulini kanssa.

Kengän punnitseminen

Kanoottisäkin punnitseminen

Huivin punnitseminen

Vahan punnitseminen

Tavaroiden punnitseminen

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 66 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Naiset retkellä, Vinkit ulkoilijalle"