BLOGI, VAELLUS

Henkeäsalpaavan kauniit maisemat – klubilaiset Laugavegurin reitillä Islannissa

365 Klubi suuntasi kesän päätteeksi Matkatoimisto Aventuran järjestämälle vaellukselle Islantiin kahden ryhmän voimin. Kuvankauniilla Laugavegurin reitillä kuljettiin 15.-25.8. ja polulle suuntasi yhteensä 25 klubilaista. Läpi tulivuorten, vuolaiden koskien, tuhka-autiomaiden ja lumihuippujen vievä Laugavegurin reitti on vajaa 60 kilometriä pitkä ja se vaellettiin neljässä päivässä. Maisema jätti kulkijat sananmukaisesti haukkomaan henkeään lähes joka askelella, vuoristo, kuumat lähteet ja vesiputoukset kun ovat kaikki meille suomalaisille ei-niin-kotoisia elementtejä. Niitä olisi jaksanut tuijottaa helposti vielä toiset neljä päivää vaelluksen päätyttyä.

Paikalliset oppaamme Aevar ja Kata johdattivat ryhmät upean sään vallitessa läpi Laugavegurin ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin! Itse asiassa matkalla rikottiin todennäköisesti kaikki todennäköisyyslaskelmat auringon paistettua Islannissa käytännössä koko 11 päivää putkeen. Koko matkaan mahtui tunti sadetta ja senkin aikana olimme pitämässä taukoa teltassa.

Upea reissu hienossa porukassa päätti komeasti 365 Klubin kesän ja tästä on hyvä palata takaisin arkeen, samalla kuitenkin suunnitellen jo Klubin vuoden 2018 seikkailuja!

-teemu

365 Klubi järjestää retkiä, vaelluksia, kursseja ja Klubi-iltoja klubilaisille. Katso kaikki tapahtumat ja tervetuloa mukaan!

Vesistönylitys Islannissa

Laugavegur

Islanti

Maisema islanti

klubilaiset Islannissa

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 48 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Vaellus"