BLOGI, TUOTETESTIT JA -VINKIT

Joululahjavinkit talviulkoilijoille

On taas se aika vuodesta, kun pitäisi alkaa keksimään lahjaideoita kuusen alle. Kaupat pullistelevat jos jonkinnäköistä tavaraa ja varustetta, joiden seasta pitäisi sitten löytää juuri ne, jotka saavat läheiset hymyilemään aattoiltana. Minulle käy yleensä niin, että mietin lahjoja liian monimutkaisesti unohtaen, että itse ainakin nautin eniten yksinkertaisista, pienistä ja käytännöllisistä lahjoista, sellaisista, jotka tuovat normaaliin arkeen iloa. Ne isommat hankinnat, kuoritakit sun muut, tykkään valikoida teknisten ominaisuuksiensa takia itse, joten lahjaksi maistuu parhaiten aina simppelit jutut. ”Keep it simple stupid”, sanoi joku joskus.

Tämä mielessä olen kerännyt alle muutaman yksinkertaisen, mutta toimivan lahjaidean, joihin talvisin ulkona viihtyvä ja lumilajeja harrastava tuskin pettyy:

VAI-KØ FLYFISHER BEANIE

Talven tärkein varuste on hyvä pipo! Yli 70% ruumiinlämmöstämme karkaa talvella pään kautta, joten pipo on tärkein lämmönsäilyttäjämme. Hyvä myssy takaa mukavat oltavat kylmemmälläkin säällä ja VAI-KØn 100% merinopipot ovat myssyistä parhaita. Kaskulla pärjää yhtälailla kaupungissa kuin vuorillakin!. Kotimaisena käsityönä valmistettu Flyfisher Beanie on paksu, lämmin, kevyt ja kestävä ja se on myös ekologinen valinta joulukuusen alle, jokaisesta piposta kun lahjoitetaan 2% ympäristönsuojeluun.

ACLIMA WOOLNET -KERRASTO

Joululahjaksihan pitää aina antaa kalsarit, eikö? Acliman Woolnet -asu on kevyt ja erittäin hengittävä, verkoksi kudottu kaksiosainen lämpökerrasto, joka on täydellinen etenkin talvella paljon liikkuville. Kokeiltuani Woolnettejä kerran en ole muuta kerrastoa enää käyttänyt. Laskiessa, kiivetessä, haikatessa, you name it. Uunoturhapuromainen verkkopaita on myös tosi seksikäs, täydellinen aattoillan asustus siis! (Vain omalla vastuulla.)

PRIMUS TRAILBREAK -PIKKUTERMARI

Talvella ulkoillessa tulee aina jossain vaiheessa hetki, kun mieli tekisi jotain lämmintä. Kahvia, kaakaota, teetä, jotain mikä lämmittäisi sisältä päin siinä skinnailun tai hiihdon lomassa. Primuksen Trailbreak on kevyt ja pieni, eli se kulkee repussa huomaamattomasti ja mahdollistaa kaltaiselleni kahviaddiktille kupin mustaa kultaa jossain tunturin laella ennen laskua alas. Ihan parasta.

HESTRA ALPINE LEATHER PRIMALOFT -HANSKAT

Okei, kun pää on suojattu, niin talvella operoidakseen seuraavaksi pitää varmistaa, että kädet pysyvät lämpiminä. Hestran Alpine Pro -sarjan hanskat on tehty monenlaiseen talviurheiluun aina jääkiipeilystä rinteeseen ja miksei vaikka pulkkamäkeen. Nahkainen versio sopii kuitenkin yhtä hyvin kaupungille ja vaikka after skihin rinneravintolan pöydälle laskettavaksi.

YHTEINEN TALVIRETKI

Materia sikseen, suurin lahja, mitä toiselle voi antaa, on lopulta yhteinen aika. Yhdessäolo on kuitenkin se, mitä ystävien ja läheisten kanssa haluaa jakaa. Ei siis kannata unohtaa, että talvi on ihan yhtä hyvää aikaa retkeilyyn kuin kaikki muutkin sesongit, joten miksette lähtisi yhdessä yöksi ulos? 365 Klubin talviretkillä saa kaupanpäälliseksi vielä nokipannukahvia, lättyjä ja hyvää seuraakin! Yhteiset kokemukset uusissa joulupukilta saaduissa varusteissa varmistavat ystävyyden jatkuvuuden seuraavallekin vuodelle!

Tässä muutama vinkki kun pukinkonttia lähdet täyttämään. Ja muista, että valitsemalla eettisen ja ekologisen lahjan annat aina ripauksen joulumieltä planeetallekin. Hyvää ja turvallista pikkujoulukautta kaikille!

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 48 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Tuotetestit ja -vinkit"