BLOGI

Klubivaellus Repoveden kauniissa maisemissa

Kevät koitti viimein viime viikolla, joten 365 Klubin Repoveden vaellus ei olisi voinut parempaan saumaan osua! Sää oli Kymenlaaksossa aurinkoinen läpi koko viikonlopun eikä pohjoistuulikaan päässyt pahemmin poluilla häiritsemään.

Kuljimme auringon saattelemana Lapinsalmen riippusillan kautta ensin Katajavuorelle, siitä Kuutinkanavalle ja Mustalamminvuoren näkötornille ennen leiriytymistä Olhavan kupeeseen. Keväinen viikonloppu oli houkutellut paikalle muitakin retkeilijöitä ja saimme Olhavan laavulle seuraa ainakin Turusta, Oulusta ja Saksasta. Iltanuotio kului lättyjä paistellen ja Olhavanlammen kaakkurien soidinleikkejä kuunnellen. Ne nimittäin kuuluivat aika kovaa. Kuten kuuluivat myös saksalaiset naapurimmekin.

Repoveden retkeilyreitit

Viileän yön jälkeen jatkoimme edelleen pilvettömän taivaan alla Korpinkierroksen kautta Olhavan päälle, mistä palasimme Mustalammen tulipaikalla nautitun lounaan perään Ketunlenkille ja sieltä käsivetoisella lossilla takaisin parkkipaikalle. Kilometrejä viikonloppuun kertyi noin 22 ja nousumetrejä liki 700.  Kevät on retkeilyn kulta-aikaa, kun sää on jo lämmin muttei kuuma ja hyttysetkin pysyttelevät vielä horroksessa. Kyy ja rantakäärme sentään bongattiin. Klubiretki upeassa kelissä muistutti myös taas, miksi Repovesi on ehdottomasti maisemiltaan yksi eteläisen Suomen kauneimmista paikoista!

Parin viikon päästä jatketaan Teijossa, mukaan mahtuu vielä! Tervetuloa mukaan. Lue retkestä tarkemmin ja varaa paikkasi!

Viikonloppuvaellus Teijon kansallispuistoon 20.-21.5.

Olhava

Viikonloppuretki Repoveden kansallispuistoon

Retkeily etelä-suomessa

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 48 kirjoitusta kategoriassa " Blogi"