BLOGI, RETKEILY

Kumpi pettää ensin, kantti vai Gore-Tex?

Klubilaisten syksyn viimeinen viikonloppuretki kulki työnimellä ”Kumpi pettää ensin, kantti vai Gore-Tex?”. Olosuhteet olivat kuitenkin lopulta huomattavasti suotuisammat kuin lempinimi antoi ymmärtää viiden rohkean klubilaisen lähtiessä marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Nuuksioon. Edellisviikolla maahan satanut lumi peitti maisemaa vielä paikoin, mutta reilusti plussalla ollut keli sulatti sitä vauhdilla unholaan. Ei se talvi ihan vielä tullutkaan.

Lähtiessämme liikkeelle taivas jopa repeili ja päästi auringon paikoitellen paistamaan poluille. Kattilasta Valklammen kautta Iso-Holmaan kierrellessä välillä kyllä myös sateli, mutta isommilta myräköiltä säästyimme läpi viikonlopun. Illalla nuotion ääressä lättyjä paistellessa upea täysikuukin mollotti kirkkaalta taivaalta, eli kuten tähän aikaan vuodesta sopii odottaakin, sää oli vaihtelevaa läpi retken. Rospuutto on yleensä melko rauhallista aikaa metsässä ja Nuuksiokin oli puolityhjä. Saimme siis aivan omassa rauhassamme rinkat selässä taivaltaa, mikä tuntui luksukselta kauniiden kesäpäivien ruuhkiin verrattuna.

365 Klubin viikonloppuretket on nyt tältä vuodelta onnistuneesti vaellettu. Kiitos kaikille matkan varrella mukana olleille, jatketaanhan taas ensi vuonna! Seuraavaksi sukelletaankin sitten talviretkeilyn saloihin! Katso talviretket tapahtumat-sivultamme ja ilmoittaudu mukaan!

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 48 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Retkeily"