BLOGI, MATKAILU, NAISET RETKELLÄ, VAELLUS

Markina-Xemein – Gernika 25 km (päivä 6) Santiago de Compostela -vaelluksella

Tämän päivän teema on ehdottomasti yhteisöllisyys ja Camino-perhe. Tällaista yhteenkuuluvuutta ja auttamisen vaivattomuutta ei ole mulle tullut kohdalle missään muualla kuin Caminolla. Itse olen antanut hedelmiä, vettä, hakaneuloja, lääkkeitä ja saanut osakseni pyyteetöntä apua samoin tavoin. Tänään polveni on ollut niin kipeä, että joudun huomenna pitämään lepopäivän. Minulle on annettu kipulääkettä, tukisidettä, tukea, kannustusta, ruokaa moneen otteeseen, minua on odotettu ja kävelty minun erittäin hitaaseen tahtiin. Kaikki huipentui illalla, kun minun Camino-perheeni (johon nyt kuuluu jo melkein 20 henkilöä) kokoontui yhdessä tekemään ruokaa ja nauttimaan illasta. 3 ruokalajin illallinen kaikilta 4 euroa per naama plus paras ilmapiiri ikinä. Vaikka olen kipeä enkä pysty kävelemään, olen silti 100 % osa Camino-perhettä. Ei ole väliä onko nuori, vanha, mies, nainen, käveleekö pitkään vai vaan viikon, mistä on kotoisin, tai osaako jotain kieltä. Kaikki ovat samanarvoisia Caminolla.

Illallinen

Illallisen valmistus

Likaiset kengät

Lääkkeet

Kukat vaelluskengissä

Vaeltamassa Santiago de Compostelassa

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 66 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Matkailu, Naiset retkellä, Vaellus"