BLOGI, TUOTETESTIT JA -VINKIT

Sama merinokerrasto päällä 7 päivää – Icebreaker 7 day challenge

Haimme Instagramissa ja Facebookissa 365-klubin jäseniä testaajiksi Icebreaker-merinokerrastolle. Monista innokkaista hakijoista Katriina valikoitui yhdeksi testaajaksi. Hän testasi merinokerrastoa 7 peräkkäistä päivää ilman vaatteiden pesua, vain tuuletus yöllä. Tässä on hänen loppuraporttinsa muuttamattomana. Katso myös Pekan raportti miesten kerrastosta »

Hakiessani mukaan testaajaksi myönsin asian, joka näin naisena hieman kirpaisee; olen hikihaisuli. Toisin sanoen hikoilen melko paljon, eikä se hiki valitettavasti tuoksu ruusunnupuilta. Tavalliset tekniset kerrastot alkavat haista pinttyneelle tiheistä pesuista huolimatta.

Merinoa kaapistani parin vaatekappaleen verran löytyy, mutta myönnettäköön, että ne ovat sujahtaneet muiden mukana aika tiheään pesukoneen syövereihin…Hups! Icebreakerilta minulla on ennestään merinovillaiset rintsikat, muutoin merkki on uusi.

Tutustu tuotteisiin:

katriina

Testipäiväkirja

Päivä 1

Tästä se lähtee! Kävin hakemassa Icebreaker Oasis 200 -kerraston merinopaidan ja merinohousut, ja puin sen heti kotona päälleni. Ensivaikutelma on oikein miellyttävä. Kerrasto on simppeli, istuu hyvin ja joustaa antaen hyvän liikkumavapauden.

Nyt vedänkin kuoripuvun tähän merinopukuni päälle ja suuntaan lenkille kaatosateeseen koiran kera!

Päivä 2

Eilen kerrasto pääsi mukanani iltalenkille kaatosateeseen. Mukavalta ja lämpimältä se tuntuikin! Hiki tuli kuten aina, kerrasto tuoksuu kuitenkin vielä uudenkarhealta.

Tänään vuorossa olikin sitten ihan kunnon hikitesti. Olen hurahtanut graveliin ja kävin pyöräilemässä 40 km lenkin Mämminiemessä. Pyöräillessä on tärkeää, että kerrasto lämmittää hikisenäkin, sillä lämmön säätely on hankalaa varsinkin näin syksyllä. Kerrasto toimikin lenkillä oikein mukavasti ja lämpö pysyi melko tasaisena polkiessa.

Ja lenkin jälkeen nenä kohti kainaloa… hieman hien ja dödön sekainen aromi. Eipä muuta kuin kerrasto parvekkeelle!

päivä 2 icebreaker-haaste

Päivät 3 ja 4

Hain kerraston parvekkeelta ja nuuskaisin kainaloa. Ei haise enää hiki, eikä edes se dödö! Eilisen lenkin jälkeen olisin normaalisti heittänyt kerraston pesukoneeseen.

Viikonlopun pidemmän pyöräreissun jälkeen vuorossa on kaksi hieman kevyempää päivää. Kerrasto sujahtaa kuitenkin päälle koiralenkille molempina päivinä. Tosin huolestuttavan lämpimät säät vuoden aikaan nähden tiputtivat kerraston housut pois matkasta.

Kerraston kuskaamisesta parvekkeelle on alkanut tulla jo rutiini. Kainalot kyllä hieman tuoksahtavat aina hikisen aktiviteetin jälkeen, mutta ne raikastuvat ulkona yön aikana.

päivä 3 icebreaker-haaste

Päivä 5

Sujahdan kerrastooni heti aamutuimaan ja fillaroin tekemään salitreenin. Sieltä tullessani aloitan työt ja jään hengailemaan kerrastoon lounastaukoon saakka, jolloin käyn suihkussa. Vaikka kerrasto on ollut päällä jo monena päivänä, ei olo tunnu yhtään likaiselta. ”Ninjapuku” on itseasiassa aika mukava asu kotitoimistolle, eikä työkaveritkaan huomaa paidassani mitään erikoista Zoom-palaverissa.

Päivä 6

Suuntaamme metsäretkelle. Edelleen on oudon lämmintä, mutta aurinko laittaa hymyilemään! Parasta liikuntaa niin itselle kuin nelijalkaiselle ystävällekin tarjoaa ehdottomasti poluttomassa metsässä tarpominen. Sitä käyttää kehoaan aivan eri tavalla ja havainnoi ympäristöään paljon tarkemmin kuin poluilla.

Vaatetus palveli tällä kertaa seikkailijaa varsin mallikkaasti, sillä niin alus- kuin päällikerroskin olivat hengittävää materiaalia. Ei oikeastaan tullut edes kovin kova hiki, vaikka päivä olikin lämmin!

päivä 6 icebreaker-haaste

Päivä 7

Noniin, tiristelläänpä vielä viimeiset hiet kerrastoon testijakson merkeissä!

Vieläkin paistaa aurinko, joten aika kaivaa toinen pyörä varastosta ja suunnata mönkimään lähimetsiköihin. Täytyy sanoa, että olipa kyllä ihan hemmetin hauskaa ja hirveä hiki! Mikähän siinä on, että aina kun päättää käväistä vielä ”pienen lenkin tuolla”, päätyy pienelle kinttupolulle keskelle kivijuurakkoa?

päivä 7 icebreaker-haaste

Yhteenveto

Testijakso on nyt siis päättynyt ja aika monet hiet on viikon aikana tullut hikoiltua. Olen oppinut viemään kerraston tuulettumaan parvekkeelle, ja rehellisesti sanottuna en oikeastaan näe vieläkään tarvetta pestä kerrastoa.

icebreaker-kerrasto

icebreaker vyötärö

Vielä muutaman plussat ja miinukset testijakson jälkeen:

  • Maailman mukavin ja pehmein vyötärökuminauha!
  • Yksinkertainen look ja huomaamattomat saumat
  • Kutiamaton ja joustava materiaali
  • Ei haise ja raikastuu tuulettamalla
  • Brändin vastuullisuus

– Ainoa kehityskohta minkä keksin on, että housut voisivat ehkä olla takaa vielä hieman korkeammat, kuten kiipeilyhousuissa, jotta kyykkiessä ja pyörän selässä vyötärö pysyisi tukevasti ylhäällä. Mutta tämä on vain hienosäätöä.

Kerrasto jää varmasti aktiiviseen käyttöön eri pyöräilyharrastuksiin, retkeily- ja vaelluskäyttöön, talven lasku- ja skinnailureissuille sekä ihan arkiliikuntaan.

Linkit:

Lue lisää Icebreaker-merinohousuista »
Lue lisää Icebreaker-merinopaidasta »

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja