BLOGI, RETKEILY

Syksyn väriloistoa Nuuksiossa

Harmaa sää ei haitannut, kun 365 Klubi ihasteli syksyn värejä Nuuksiossa viikonloppuna. Yhden yön retkelle lähti mukaan 18 klubilaista ja kohta kanta-asiakkaakseni laskettava Sofi-koira.

Jo ajellessani Nuuksiontietä kohti tapaamispaikkaamme Kattilaa ihastelin nopeasti muuttunutta maisemaa. Syyskuun loppu oli muuttanut ihan muutamassa päivässä puiden lehdet keltaisiksi ja värien ilotulitus iski kasvoille viimeistään Pitkäjärven ilmaantuessa kulman takaa. Olosuhteet olivat upeat pienelle viikonloppuvaellukselle!

Lähdimme Kattilasta kohti Valklampea kulkien pieniä polkuja ilman ruuhkia. Ennen leiripaikkaamme Iso-Holmaa koko päivän aikana vastaan tuli yhteensä kaksi ihmistä. Leiripaikalla sentään muutama muukin retkeilijä istui klubilaisten kanssa iltaa, mutta muuten tuntui, että Nuuksion viime viikonloppuinen ruuhka oli kuin muisto vain. Ruuhkaa kerääntyi lähinnä iltanuotion äärelle, kun paistaessani lättyjä makeannälkäisille retkeilijöille jono tuntui olevan pitkä!

Hyvin nukutun yön jälkeen sää jatkui harmaana, mutta leutona matkatessamme ensin kohti Vähä-Hauklammen luolia ja niiltä Haukankierroksen kallioille, mistä aukeaa yksi koko Nuuksion upeimmista näkymistä tähän aikaan vuodesta. Maisema lounaalla oli vähintään palkitseva. Palasimme Kattilaan sunnuntai-iltapäiväksi ja kotiin lähti parikymmentä hymyilevää retkeilijää ja aika monta värien täyteistä kännykkäkuvaa. Syksy on mahtavaa aikaa ulkoilla!

Vuoden viimeinen klubilaisten yöretki järjestetään samoissa maisemissa Nuuksiossa marraskuun alussa, mukaan mahtuu vielä!

365 Klubi

365 Klubi tarjoaa tapahtumia ympäri vuoden. Katso kaikki tulevat tapahtumat »

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 48 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Retkeily"