BLOGI, OUTDOOR-URHEILU

Meloen Suomen rannikko päästä päähän

Juho Paaso ja Marko Uusitalo melovat kesäkuussa 2016 Suomen rannikon päästä päähän. Matka alkaa Vironlahdelta ja päättyy viisi viikkoa myöhemmin Tornioon. Partioaitta on mukana tukemassa seikkailua.

Annoimme Markolle ja Juholle mukaan SIGG DROPP –pulloja, joilla he voivat palkita ja antaa reissussa kohtaamilleen henkilöille ja tahoille, jotka osaltaan ovat edesauttamssa Itämeren hyvinvointia ja puhdistamista. Kutsuttakoon näitä henkilöitä Itämeren hyvinvoinnin lähettiläiksi. Henkilöitä ei ole etukäteen valittu eikä tapaamisia ole etukäteen sovittuna. Juho ja Marko pitävät silmät ja korvat auki ja ovat uteliaita taukopaikolla ja yöpaikoilla kohtaamiensa ihmisten kanssa. Kaksi pulloista on jo jaettu.

Uudenmaan viristysalueyhdistyksen toiminnanjohtaja Tapio Lepikkö

Henkilö, joka saa 1. pullon on Tapio Lepikkö, Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen toiminnanjohtaja. Heillä on 37 virkistysaluetta, joista iso osa sijaitsee saaristossa. Dropp-pullo luovutettiin Bochamin retkisatamassa. Satamassa oli asianmukaisesti hoidetut wc:t sekä muu ympäristö. Myös jätteille oli keräyspiste joskin retkeilijät vievät itse jätteensä varsinaisiin keräyspisteisiin. Olemme matkan aikana pysähtyneet useampaan heidän retkisatamaansa ja niissä kaikissa huokuu sama viesti – aluetta hoidetaan luontoa kunnioittaen. www.uudenmaanvirkistysalueyhdistys.fi

Vuosaaren melontakeskus Natura Vivan toimitusjohtaja Ilkka Lariola

Henkilö, joka saa 2.pullon on Ilkka Lariola, Vuosaaren melontakeskus Natura Vivan, toimitusjohtaja. Natura Viva kouluttaa melonnassa alkeita ja melonnanohjaajia. He järjestävät retkimelontoja yrityksille ja yksityisille. Heillä on yhtenä teemana kerätä kajakilla roskia merestä ja näin kantaa oman kortensa kekoon. www.naturaviva.fi

Melontareissun kulkua voi seurata Facebook-ryhmässä sekä Markon ja Juhon omissa blogeissa. Myös Partioaitan blogissa julkaisemme kirjoituksia melontareissusta.

Merimelonta

Melonta saaristossa

Uiva peura

Yöpyminen melontareissulla

Melonta

Melonta kaislikossa

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 66 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Outdoor-urheilu"