BLOGI

Klubivaellukselta
yksinvaellukselle

365-klubin vaellukset ovat vahvistaneet Petri Prokkolan luontosuhdetta

Kun Petri Prokkola (46) liittyi joitakin vuosia 365-klubiin, hän ei sen tarkemmin miettinyt, mihin tuli liittyneeksi. Esimiestehtävissä toimiva Petri on Oulussa asuva insinööri, jonka elämään kalastus ja luonnossa liikkuminen on aina kuulunut.  

”Tällä hetkellä teen päivä- ja viikonloppuretkiä itsekseni ja lasten kanssa. 365-klubin kanssa teen pidempiä vaelluksia. Luonnossa liikkuminen on hyvää vastapainoa kiireiselle työajalle. Laitan matkapuhelimen lentotilaan, keskityn luontoon ja sen voimaannuttaviin yksityiskohtiin.” 

Vaellustaitojaan Petri on kasvattanut klubivaelluksilla.  ”Vaikka olen eräillyt, metsästänyt ja vaeltanut aikaisemminkin, niin klubivaellukset olivat onnistuneita ja opin paljon. Olen ollut sekä hiihtovaelluksella että syysvaelluksella. Nyt pystyn itsenäisesti tekemään pidempiäkin reissuja”. 

Partioaitan klubista ja muista klubilaisista tuli puolivahingossa osa Petrin elämää. ”Minulla ei ole ollut tarvetta lähteä pois klubista. Siellä on ollut hyvää tarjontaa. Käytän Oulun myymälää. Olen huoltanut muun muassa siellä kengät sekä saanut vinkkejä ja tarvikkeita vahaukseen. Olen kuunnellut webinaareja, lueskelen 365-lehteä ja Partioaitan vuokrauspalvelu antaa hyvän mahdollisuuden testata varusteita ennen ostopäätöstä. Itse vuokrasin sieltä makuualustan ennen oman hankintaa. Klubissa koen olevani osa yhteisöä. Vaelluksella muista retkeläisistä on tullut tuttuja ja pidämme monen kanssa yhteyttä edelleen”.

”Minulla on kiinteä luontosuhde. Luonnolla ja luonnossa vietetyllä ajalla on aina paikka elämässä. Patikoinnin myötä tunne vahvasta yhteydestä luontoon on kasvanut. Nykyään pyrin yhdistämään patikoinnin, teltoissa ja autiotuvissa yöpymisen myös osaksi metsästys- ja kalastusretkiä. Olipa lyhyempi ja pidempi reissu, heti kotona tulee kaipuu, että pääsisi takaisin.” 


365 Klubi

Tervetuloa mukaan yhteisöön, joka tekee hyvää!

Partioaitan ilmainen 365-klubi koostuu yli 200 000 klubilaisesta, joita yhdistää arvostus ja rakkaus luontoa kohtaan sekä halu nauttia raikkaasta ulkoilmasta. 365-klubilaisena teet myös hyvää, sillä jokaisesta klubilaisen ostoksesta 1 % lahjoitetaan ympäristölle.

Lue lisää 365-klubista ja katso henkilökohtaiset jäsenedut Partioaitan sivuilta.

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 67 kirjoitusta kategoriassa " Blogi"