BLOGI

Samanhenkisten porukassa

Samanhenkinen seura saa Leena Häyrisen mukaan 365-klubin vaelluksille 

Leena Häyrinen (71) liittyi klubiin, kun kuuli Ympäristöbonuksesta. Aktiivinen retkeilijä kuuluu myös Suomen Latuun. Liikunta ja luonto ovat kulkeneet koko elämän mukana. ”Minut innosti 365-klubiin mukaan se, että Partioaitta kerää rahaa ympäristölle, ja että voin itse olla siinä mukana. Vieläkin luen 365-klubin sähköpostiviestit ja 365-lehteä seuraten, mitä tapahtuu.” 

Leenalle 365-klubi on aktiivinen yhteisö, johon hän mielellään kuuluu: ”Minulle 365-klubi näkyy joukkoon kuulumisena. Siellä on samanhenkisiä ihmisiä mukana. Sen osoitti Käsivarren vaelluskin, johon osallistuin syksyllä 2023. Noin yhtenäistä porukkaa ei ole tullut missään vastaan! Yhteenkuuluvuus tuottaa sekä retkeilyn iloa että iloa olla joukossa mukana.  

Aktiivinen eläkeläinen tekee paljon päiväretkiä koiran kanssa. Leena pitää sekä patikoinnista että ruuanlaitosta. Hän panostaa eväisiin ja pidemmällä retkellä kokkaamiseen.  

”Minulla on pitkällinen luontosuhde. Olen asunut maatilalla ja omat lapseni ovat kasvaneet siellä.  Kun opiskelin esi- ja alkuopetuksen opettajaksi, tarkkailin metsässä koko ajan ympärilleni ja mietin, että mitä kaikkia ideoita ja materiaaleja saan lapsille hyödynnettyä. Luonnossa katson ympärilleni ja pysähdyn. Kun toimin vielä työelämässä lastentarhanopettajana, teimme Suomenlinnassa Mörriretkiä ja sain viedä lapsetkin yhdessä luontoon.” 


365 Klubi

Tervetuloa mukaan yhteisöön, joka tekee hyvää!

Partioaitan ilmainen 365-klubi koostuu yli 200 000 klubilaisesta, joita yhdistää arvostus ja rakkaus luontoa kohtaan sekä halu nauttia raikkaasta ulkoilmasta. 365-klubilaisena teet myös hyvää, sillä jokaisesta klubilaisen ostoksesta 1 % lahjoitetaan ympäristölle.

Lue lisää 365-klubista ja katso henkilökohtaiset jäsenedut Partioaitan sivuilta.

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 66 kirjoitusta kategoriassa " Blogi"