BLOGI

Monipuolinen työ on rikkaus

Yrjönkadun myymälä on hypännyt vahvasti jouluisiin tunnelmiin kuluneen viikon aikana. Joululahjaideoihin ja tavaran saatavuuteen on panostettu aiempaa enemmän ja joulun tunnelmaa tavoitellaan tänä vuonna muun muassa isolla aidolla kuusella keskellä myymälää! Kuusen oksilla vieraita tervehtii koko Yrjönkadun Karhuryhmä piparisten karhujen olomuodossa. Kauppa on nyt omasta mielestäni hienossa kunnossa ja fiilis on huikea, kiitos juurikin Yrjönkadun tiimin, eli Karhuryhmän, Partioaitan erikoisjoukon – jos minulta kysytään.

Mutta nyt juuri ennen jouluvieraiden saapumista kaupalle, on hyvä tehdä välitilinpäätös vilkkaasta syksystä.

Vuosi on laittanut hämmästelemään työelämän murrosta ja sitä monimuotoisuutta, jota nykyajan kaupan vetäjänä saa työssään kohdata. Myymälässä tehdään tilauksia taskusta löytyvällä padilla mistä tahansa myymälästä tai vaikka suoraan valmistajan keskusvarastosta ulkomailta. Myös myymäläpäällikön puhelimen käyttö on painottunut puhumisen rinnalla vahvasti myös someen; Instagram ja blogit ovat arkipäivää ja kiinteä osa viestintää. Myös tiimin sisäisessä viestinnässä Whatsapp –tyyppiset viestiringit ovat tulleet korvaamattomiksi.

Partioaitta mukana Julkkisselviytyjät-ohjelmassa

Työntekoon kuuluu siis tänä päivänä reilusti ruudun tuijottamista ja päätteiden näppäilyä. Mutta aivan kohta Karhuryhmäläisten toimintaa pääsee tarkastelemaan ruuduista myös kotisohvilta käsin. Kyllä – työn monipuolisuus toi kuluneena syksynä Warner Bros.:n tuotannon kameraryhmineen, ohjaajineen, järjestäjineen päivineen Yrjönkadulle kymmenenä arkiaamuna, jolloin puolentoista kuukauden aikana kuvattiin yhdessä Pata Degermanin kanssa uutta ”Julkkisselviytyjät” –sarjaa Neloselle. Sarja alkaa pyöriä televisiossa tammikuussa 2017.

Julkkisselviytyjät Yrjönkadun myymälässä

Partioaitta varustaa julkkisselviytyjät

Sara Chafak osallistuu Julkkiselviytyjien 1. kaudelle

Myös Sara Chafak osallistuu Julkkisselviytyjien 1. kaudelle. Kuvaaja Antti Halinen.

Niinpä kaiken normaalin kaupan työn ja 365-klubi-iltojen järjestämisen rinnalla on ehditty myös järjestää TV-kuvauksia ja olihan meistä moni mukana kameran edessäkin esiintymässä asiantuntijaroolissa julkkiksia varustamassa. Erittäin mielenkiintoinen projekti oli kaiken kaikkiaan. Tuli tavattua hyvin mielenkiintoisia ihmisiä USA:n ex-suurlähettiläästä misseihin, näyttelijöihin, muusikoihin ja muihin ammattijulkimoihin. Yhteensä 40 julkisuuden henkilöä varustettiin haastavia koitoksia varten Patan kanssa. Tutustu kilpailijoihin Julkkisselviytyjät-sivullamme. Ohjelmassa käytetyt ja näytetyt vaatteet ja varusteet löytyvät myös sivuiltamme: Löydä itsesi luonnossa.

Tuotantotiimi oli erinomaisen mukavaa sakkia ja rutiinit löydettiin varsin nopeasti. On pakko kiittää omasta puolestani kärsivällisyydestä, jota asiaan vihkiytymättömyytemme varmasti välillä vaati. Hienosti kuitenkin meni, joskin lopputulosta saamme itsekin jännittää ensi vuoden tv-lähetyksiin asti. Katso Julkkisselviytyjien traileri Ruutu.fi:ssä: Julkkisselviytyjät.

Klubi-illat kiinnostavat asiakkaita

Syksyn aikana kuvausten ohessa, sekä ennen ja jälkeen, 365-klubin teemailtoja pidettiin Yrjönkadulla yhteensä 8 kpl. Retkeiltiin ympäri maailmaa napaseuduilta lähimetsiin. Pohdittiin syvällisesti vastuullisuutta sekä varusteiden tuottajan, että tavallisen kuluttajan näkökulmasta. Kuultiin myös huiput vinkit koiran kanssa vaeltamiseen, sekä huippuluennot lumiturvallisuudesta ja valokuvauksesta luonnossa. Kuultiin innostavia vinkkejä hyvään elämään ja itsensä haastamiseen, sekä viimeisimpänä suosittu naisten retkeilyilta. Ensi vuonna jatketaan taas ja painotetaan tapahtumia entistä enemmän ulos.

Klubi-ilta Yrjönkadun myymälässä

Jere vetää klubi-iltaa Yrjönkadun myymälässä

Ja jottei syksy olisi käynyt aivan liian yksitoikkoiseksi, löytyi onneksi kalenterista vielä opaskeikka 365-klubilaisten kanssa Sarekin vaellukselle Pohjois-Ruotsiin. Siellä sain ruutujen tuijottamiselle sopivan tauon ja kosketuksen siihen oleellisimpaan – ulkona tekemiseen ja olemiseen. Työn monipuolistuessa pitäkäämme kuitenkin mielessä ympäristön ja luonnon monimuotoisuudesta huolehtiminen luonnossa vastuullisesti liikkuen.

Ulkona olemme perillä.

Pilvessä Sarekissa

Sumua ja sadetta Sarekin vaellusreitillä

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 14 kirjoitusta kategoriassa " Blogi"