BLOGI, TUOTETESTIT JA -VINKIT

Hanwag Tatra Narrow – monipuolinen vaellus- ja ulkoilukenkä

Olen matkustanut paljon ja monien kanssa. Vuosien kokemuksella voin kuitenkin todeta, että reissukavereista yksi nousee ylitse muiden: kunnolliset kengät, oli matkakohde mikä tahansa. 

Kun on intohimoinen luonnossa liikkuja, ja kun maasto vaihtelee pitkospuista kosteikkoihin ja jyrkistä kivisistä nousuista kuiville niityille tai vaikkapa koiranulkoilutuslenkille, sitä haluaa pukea jalkoihinsa mahdollisimman monikäyttöiset jalkineet – kuten vaikkapa parin Hanwagin Tatra Narrow GTX Lady -kenkiä. 

Pitkospuut

Edistyksellistä suunnittelua kaiken kokoisille jaloille

Kuuluu riemunkiljahdus: Hanwagin myydyimmästä vaelluskenkämallista on nykyisin saatavilla myös kapealestinen versio! Vihdoin ja viimein muotoni kohtaavat vertaisensa parin, jossa lisäfyllinkinä ei tarvitse käyttää kahta paksua vaellussukkaa. Kun olen aiemmin käynyt ostoksilla miesten osastolla (kokoni ollessa 41) sen kapeamman lestin toivossa, olen nykyisin onnellinen omistaja ulkonäöltään perinteitä kunnioittavalle naisten mallille, joka on ensimmäinen laatuaan omassa kenkähyllyssäni.

Kuten tiedämme, ei ole olemassa kahta samanlaista jalkaparia; merkki saa täydet viisi pistettä siitä, että ovat huomioineet asiakkaidensa tarpeet myös mallien istuvuudessa.

Malli soveltuu hyvin sekä vaelluksille että kevyeen ulkoiluun

Vahatut ja nupukkinahkaiset Tatra Narrow -vaelluskengät näyttävät nimestään huolimatta melko muhkeilta, vaikka ovat kevyet ja tuntuvat jalassa mukavilta. Reissuillani Saimaan Linnansaaren kansallispuistoon, Hauhon saariseikkailulle sekä Nuuksioon huomaan, että aavistuksen notkeampi välipohja soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös kevyempään kulkuun, nilkan lisätuen ja kantapään iskunvaimennuksen tullessa tarpeeseen vaativimmissa maastoissa. Gore-Tex-kalvo pitää varpaat kuivina ja lämpiminä, ja helposti kiristyvät nauhat eivät yllätykseni aukea edes puolessa välissä päivää.

Toki siinä vaiheessa, kun olen jo tovin kyykistellyt poimimassa mustikoita en kippoon vaan suoraan suuhuni, on paksuissa nauhoissa havaittavissa pientä löystymistä mutta yllätyskös tuo. Sen sijaan ihmettelen sitä, miten hyvin jalat kestävät väsymättä ja jopa ilman rakkoja lähes pakasta vedetyissä kengissä, kun vain valitsee yli kenkien nahkareunan yltävän hyvän ja laadukkaan sukkamallin.

Ei Hanwagin vaelluskenkiä turhaan kehuta huipputuotteiksi sekä harrastus- että ammattikäyttöön.

Ja niin, onhan malli sen verran esteettinen, että sopii jopa virkakengäksi erähenkisen tytön asustukseen – myös kaupungin kaduilla.

Hanwag Tatra Narrow GTX

Hanwag kenkien lestit, sopiva kenkä jokaisen jalalle. Lue lisää…

Näin huollat vaelluskenkäsi oikein. Lue lisää…

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 66 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Tuotetestit ja -vinkit"