BLOGI, TUOTETESTIT JA -VINKIT

Osprey Transporter 65:n käyttökokemuksia

Ensivaikutelmani laukusta oli, että laukku on laadukkaista materiaaleista tehty ja hyvin jämäkän oloinen. Vetoketjut ovat aika tiukat, joka johtuu paljolti siitä, että laukusta on tehty roiskeveden pitävä. Laukun molemmissa päissä on pienet taskut. Lisäksi laukun sisällä on pieni vetoketjullinen verkkotasku ja irroitettava isompi tasku kantokahvalla.

Osprey Transporter selkäreppuna

Selkäreppuna Transporter on toimiva peli. Olkaimet ovat kunnolla topatut eikä raskaampikaan lasti ala heti painamaan hartioita. Olen käyttänyt laukkua treenireppuna silloin, kun olen mennyt treeneihin fillarilla. Laukku on istunut hyvin selkään eikä ole heilunut siellä epämääräisesti.

Osprey Transporterista laukku

Osprey Transporterista laukku

Laukun muuttaminen repusta kantohihnalliseksi laukuksi käy nopeasti. Kantohihna ja olkaimet ovat omassa taskussaan laukun päällä. Olkaimet ovat kiinteästi yläpäästään laukussa kiinni joten niiden häviäminen on mahdotonta.

Osprey Transporterista laukku

Kantohihnalla kannettaessa laukku on samanlainen kantaa kuin kaikki muutkin samantyyliset laukut eli ei minun suosikki. Johtuen siitä ettei kantoasento yksinkertaisesti ole minun juttu. Mutta harvemmin näin tulee kannettuakaan kovinkaan pitkää matkaa.

Osprey Transporter laukkuna

Laukusta löytyvät tukevat kantokahvat kaikilta sivuilta, jotka varsinkin suuremmissa malleissa ovat varmasti käytännölliset laukkua siirrettäessä.

Osprey Transporter avattuna

Vetoketjun avaamisella koko laukun päätasku saadaan auki. Tämä helpottaa paljon pakkaamista. Laukun mukana tuleva iso irrotettava tasku on osoittautunut käytännölliseksi. Siihen on hyvä laittaa esimerkiksi alusvaatteet ja sukat, josta ne on sitten helposti löydettävissä eikä koko laukkua tarvitse penkoa. Kuvasta voi huomata, että laukku on koko perheen käytössä ja lapset ovat myös tykästyneet siihen.

Osprey Transporter pikkupojan selässä

Nuorimmainen on alkanut käyttämään laukkua omiin yökyläilyihin ja retkiinsä. Nytkin se on pakattu juniorin kesälomareissua varten. Koko voisi olla hiukan pienempi 🙂

Suosittelen laukkua ihmisille, jotka tarvitsevat monikäyttöistä laukkua, sillä tämä laukku täyttää monenlaiset tarpeet!

Teksti ja kuvat Teemu Komulainen

Haimme Facebookissa 365 Klubin jäsenien keskuudesta testaajia Ospreyn uudelle laukulle ja saimmekin runsaasti kiinnostuneita yhteydenottoja! Valitsimme kaksi henkilöä testaamaan kesän ajan todellisia käyttökokemuksia laukusta. Lue myös Ann-Marie Martikaisen testiraportti samasta laukusta.

Tutustu tarkemmin Osprey Transporter -laukkuihin »

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 66 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Tuotetestit ja -vinkit"