BLOGI, NAISET RETKELLÄ, RETKEILY

Kutsu ystävät ulos kaakaolle

Ystävänpäivä on otollinen aika kutsua ystävät kupilliselle kuumaa kaakaota. Olemme ehkä tottuneet nykypäivänä, että ”tavataan kupillisen äärellä” yleensä tarkoittaa että tavataan jonkun kotona tai vaihtoehtoisesti kahvilassa. Tapaamispaikan voi kuitenkin valita paljon laajemmalta skaalalta, ainakin jos muistaa luonnon antamat vaihtoehdot!

Ystävänpäivä nuotion äärellä

Tässä pieni vinkki miten ystävänpäivää voi viettää!

Lähetä ystävänpäiväkutsu ystävällesi, jossa pyydät heitä pukeutumaan lämpimästi ja tuomaan mukanaan oma muki. Kutsun löydät ystävänpäiväsivultamme. Tapaamispaikan voit valita vapaasti. Kaupungin puisto, kansallispuisto, erämaa, ranta, satama, parveke, pelto, kellon alla – kaikki käy, missä vaan ollaan ulkona. Se tekee juuri tästä tapaamisesta elämyksen, joka  varmasti tulee pysymään ystäviäsi mielissä kauan.

Jos ystäväsi kaipaavat seikkailuja, voit kutsussa ilmoittaa tapaamispaikan pelkät koordinaatit tai lähettää kuvan kryptisestä kartasta. Jos taas olet epävarma heidän suunnistustaidoistaan voi tarkempi osoite olla tarpeellinen. Valmista kuumaa kaakaota ja ota mukaan tarpeellinen määrä termokseen. Pientä luksusta tuo kermavaahto pursotinpurkista ja sydämenmuotoiset vaahtokarkit! Jos tapaamispaikka sijaitsee tulentekopaikan äärellä voi vaahtokarkit myös grillata, ja miksei mukana voisi olla myös makkarapaketti, omenoita tai muuta helppoa syötävää. Vain mielikuvitus on rajana! Jos grillausta on suunnitteilla, muista grillikepit. Ota mukaan myös lämpimät istuma-alustat, jotta kaakaohetkestä voi nauttia kauemmin kylmässä säässä.

Ystävänpäivänä voi nuotiolla paistaa tikkupullaa. Lue Mr. Valentinen vinkit ystävänpäivään blogista Tikkupullaa talviretkellä.

Varusteet päiväretkelle

Toinen asia mitä ystävänpäiväretkellä voi toteuttaa yhdessä, on luonnossa lojuvien roskien siivous. Tämä on loistava aktiviteetti, josta tulee hyvä mieli kun samalla tehdään ympäristölle hyvä palvelus. Ehkäpä roskaton retkeily myöskin tarttuisi ystäviisi, ja roskien poiminta tulisi heille luonnolliseksi toiminnaksi aina luonnossakin liikkuessa. Muista siis ottaa mukaan roskapussi omille, kuin myös muiden roskille. Ja bakteerikammoisille ystäville on hyvä varata parit kertakäyttöhanskat.

Paahdetut vaahtokarkit

Nuotion äärellä ilta-auringossa

Hestra

Nuotioretki

 

Yhdessä ulos syömään ystävänpäivänä

Tänä ystävänpäivänä syödään ulkona – kirjaimellisesti. Ilahduta ystäväsi tai rakkaimpasi ja kutsu hänet nauttimaan illallinen, nuotiokahvit tai pientä iltapalaa luonnon helmaan.

Katso sivuiltamme lisää ruokaideoita ystävänpäivälle. Sieltä löytyy myös kutsu, jonka voi jakaa ystävälle.

Yhdessä ulos syömään ystävänpäivänä »

ystävänpäivä kutsu ystävä ulos

KOMMENTIT

Samanlaisia ​​blogeja


+ 27 kirjoitusta kategoriassa " Blogi, Naiset retkellä, Retkeily"